torsdag, februari 08, 2007

Vi älskar att titta - och klaga

Melodifestivalshelg igen - är det inte alltid det numera? Har ni lagt märke till att deltävlingarna är något 90% av tittarna klagar på, eller klagar på artisterna, kläderna, låtarna och framförallt programledaren. (Luuk är förövrigt inte alls särskilt bra, musikalnumret i mitten var bättre än flera av låtarna, och vad hade egentligen Addis Black Widow på sig??) Det är tydligt, vi älskar att titta och att klaga. För att trots att melodifestivalen nu är så dålig, så har den miljoner tittare varje vecka.

Jag vill se tävlingen nu ikväll i alla fall. Ska bli spännande att se vad Regina Lund gör för nåt konstigt, den o-scenvana läraren, ifall the Ark är lika bra som annars och om Lustans Lakejer är nåt bra. Man kan liksom inte låta bli att titta, även om man vet att man kommer klaga efteråt. Tycker till exempel det är jobbigt med att 5 bidrag först väljs ut och att det sedan ska röstas en gång till. Måste man dra ut på det så länge?

Kvällens deltagare är förresten: Regina Lund, Marie Lindberg, Jimmy Jansson, Cosmo4, Lustans Lakejer, Jessica Andersson, Svante Thuresson & Anne-Lie Rydén och The Ark.

Inga kommentarer: